אליוסף לוין רונית

Ph.D
elyoseph100@gmail.com
נושא המחקר

דוקטורנטית עם תשוקה לחדשנות ומחקר שמרחיב את הידע על העצמת גיוון והכללה, באמצעות טכנולוגיות חדשניות ובכללן מציאות מדומה (VR).

בוגרת תואר ראשון בהצטיינות במדעים באוניברסיטה העברית, ותואר שני בהצטיינות במנהל עסקים (MBA) באוניברסיטת תל אביב.

מתמקדת במחקר העוסק בשאלה "כיצד ניתן להפחית סטריאוטיפים כלפי גיל (גילנות) במקום העבודה באמצעות מציאות מדומה (VR)".
 המחקר משלב ניסוי במעבדת המציאות המתקדמת (
Advanced Reality Lab) באוניברסיטת רייכמן, וכולל שימוש בטכניקה חדשנית- Embodiment.
המחקר הוא בהנחייתם המשותפת של פרופ. אהוד בודנר מאוניברסיטת בר אילן, ופרופ. דורון פרידמן מאוניברסיטת רייכמן.

תחומי המחקר- מציאות מדומה, גילנות, סטריאוטיפים, עולם העבודה.

בעלת רקע וניסיון עסקי נרחב הכולל ניהול ויזמות עסקית בתחום שוק ההון והחדשנות, וכן ייעוץ אסטרטגי ושיווקי לחברות מובילות.

תאריך עדכון אחרון : 21/01/2024